Eiken balken nodig?

Bent u op zoek naar eiken balken? Bent u op zoek naar eiken balken om uw project te realiseren? Wij heten u van harte welkom in Roosendaal bij Buitenleven Second Life Wood. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit diverse oude planken en balken. Onze eiken balken en eiken planken halen wij uit oude huizen, fabrieken en wagons. Onze naam zegt het al: de houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod en wilt u meer weten over de mogelijkheden om de planken en balken te bestellen en af te halen? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website of breng een bezoek aan onze loods. Als u op zoek bent naar eiken balken bent u bij Buitenleven Second Life Wood aan het juiste adres. 
Sloophouten planken 22x95mm

Ruime voorraad aan eiken balken

Op zoek naar eiken balken? Bij Buitenleven Second Life woord bent u aan het juiste adres voor grote en kleine hoeveelheden. Door onze ruime voorraad is er voor elk wat wils en u kunt vrijwel altijd direct uw bestelling mee naar huis nemen. Op onze website vindt u een overzicht van onze ruime aanbod. U kunt telefonisch gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Het is ook mogelijk dat wij uw bestelling op een door u opgegeven adres bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland en indien u dat wenst ook in het buitenland. Buitenleven Second Life Wood beschikt over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. Vele zakelijke en particuliere klanten weten ons te vinden in Roosendaal en zij maken gebruiken onze prachtige oude eiken balken en planken voor de meest uiteenlopende projecten. Op onze website vindt u een ruime impressie van de mogelijkheden die er zijn om onze prachtige producten voor te gebruiken. Denkt u bijvoorbeeld aan wanden, vloeren, plafonds of zelfs meubels. Met de oude balken en planken van Buitenleven Second Life Wood maakt u van elk project iets bijzonders!

Bestel uw eiken balken bij Buitenleven Second Life Wood

Wilt u meer weten over ons ruime aanbod? Bent u benieuwd of wij beschikken over voldoende hoeveelheid? U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze loods of contact opnemen met één van onze medewerkers. Via deze website kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zijn een klein en betrouwbaar familiebedrijf dat graag voor u klaar staat.