Gebrand hout nodig?

Bent u op zoek naar gebrand hout? Bent u op zoek naar gebrand hout dat een karakteristieke uitstraling geeft aan uw overkapping, woning of bouwproject? Zoekt u niet verder. Bij Buitenleven Second Life Wood bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar uniek gebrand hout. In de afgelopen jaren hebben vele zakelijke klanten de weg naar ons gevonden maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. In de loop van de tijd hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende soorten houtsoorten. Ons assortiment gebrand hout bestaat uit Gebrand Douglas, Amerikaans Grenen en vuren hout. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons in Roosendaal.

Gebrand hout van Buitenleven Second Life Wood

Gebrand hout nodig? Buitenleven Second Life Wood is een duurzame groothandel waar u terecht kunt voor nieuw en gebruikt hout. Ons hout is te gebruiken voor binnen en buiten. Buitenleven Second Life Wood heeft oog voor duurzaam bouwen. Wij geven gebruikte onderdelen echt een tweede kans. Wij halen onze balken en planken uit oude huizen, fabrieken en wagons. Omdat wij onze producten dichtbij huis zoeken kunnen wij u onze houten balken en planken tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Wij zijn de groothandel voor unieke doe-het-zelf projecten, groot en klein. Het bewerken van ons hout doen wij in onze eigen werkplaats. Hier branden wij ook het hout voor onze klanten. Op deze manier creëren wij een eigen stijl met een unieke uitstraling. De mogelijkheden met gebrand hout zijn eindeloos. Gebrand hout geeft uw woning of project een karakteristieke uitstraling. In onze ruime showroom bieden wij u een ruim en zeer diverse aanbod aan van verschillende planken. Buitenleven Second Life Wood staat bekend om zijn bijzondere houtsoorten die afkomstig zijn uit de omgeving.

Gebrand hout bestellen?

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over onze gebrande houten planken en balken? Neem dan eens een kijkje op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel gemakkelijk telefonisch uw oplage. Daarnaast kunt u ook een kijkje komen nemen in onze werkplaats. Onze medewerkers nemen graag uw bestelling op. Als uw gewenste planken op voorraad zijn, kunt u deze direct meenemen. Gebrand hout van Buitenleven Second Life Woord is geschikt voor overkappingen, terrassen, wanden, schuttingen, meubelen en meer. Wij zien uw bestelling voor gebrand hout graag tegemoet.