Industriele planken nodig?

Bent u op zoek naar industriele planken? Bent u op zoek naar een grote oplage industriele planken die u kunt gebruiken voor uw project? Zoekt u dan niet verder. Bij Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal bieden wij u een ruim aanbod aan van verschillende soorten industriele planken die u perfect kunt gebruiken voor vloeren, wanden, tafels en plafonds. Buitenleven Second Life Wood is toegankelijk voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Omdat wij beschikken over een ruime loods kunnen wij een ruim assortiment aanbieden. In de loop van de jaren hebben wij onze naamsbekendheid steeds verder uitgebouwd en vele bedrijven weten ons te vinden. Wij bezorgen onze industriele planken in heel Europa. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod en wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of langs te komen in onze loods in Roosendaal. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw unieke industriële planken bij Buitenleven Second Life Wood.
Sloophouten planken 22x95mm

Industriele planken van Buitenleven Second Life Wood

Op zoek naar de mooiste Industriele planken? Onze naam zegt het al: houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine oplagen die u vrijwel altijd direct bij ons kunt ophalen. Onze planken en balken zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en geven ieder project een karakteristieke uitstraling. De planken en balken van Buitenleven Second Life Wood zijn afkomstig uit oude huizen, fabrieken, panden en wagons. Bij Buitenleven Second Life Wood krijgen de planken en balken die wij aanbieden echt een tweede leven. Buitenleven Second Life Wood beschikt over een professionele borstelmachine. Op deze manier kunnen wij spijkers en splinters snel verwijderen en komen de nerven van de planken nog beter tot hun recht. Dit doorleefde hout heeft een bijzondere charme. Bent u benieuwd naar de kosten voor het bestellen van industriële planken? Via deze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Industriele planken uit het beste hout!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om industriële planken te bestellen bij Buitenleven Second Life Wood? U kunt uw bestelling telefonisch en in onze loods doorgeven. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of langs te komen in onze loods. Onze medewerkers helpen u graag met het samenstellen van uw bestelling van industriële houten planken en balken.