Oud hout nodig?

Bent u op zoek naar oud hout? Bent u op zoek naar een duurzame houthandel waar u oud hout voor uw project kunt bestellen? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom in onze showroom bij Buitenleven second life wood in Roosendaal. Wij zijn een begrip in de regio en ver daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring en ons ruime aanbod kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze prachtige producten die wij voor u samen kunnen stellen van oud hout. Door gebruik te maken van oud hout krijgen uw projecten een uniek karakter. Bent u benieuwd wat wij allemaal in onze showroom hebben liggen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in Roosendaal. Samen met u gaan wij op zoek naar de passende oude planken en balken voor uw project. U kunt alvast een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij daar aanbieden. Op onze website vindt u ook een impressie van de prachtige projecten die er mogelijk zijn met oud hout. 
Sloophouten planken 22x95mm

Oud hout bestellen bij Buitenleven second life wood

Op zoek naar mooi oud hout? Buitenleven second life wood is voor u de duurzame houthandel waar u naar op zoek bent! U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar oude balken en oude planken. Bij Buitenleven second life wood krijgt hout ook echt een tweede leven! Onze oude houten planken en houten balken zijn afkomstig uit oude huizen, panden, schepen etc. Vele klanten gingen u al voor en gebruiken tegenwoordig de prachtige planken van Buitenleven second life wood. Of u nu voor een zakelijk project op zoek bent naar oud hout of voor een privé project; bij Buitenleven second life wood bent u van harte welkom! Wij beschikken over een ruime voorraad zodat u binnen zeer korte tijd gebruik kunt maken van onze prachtige producten. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Meer weten over de mogelijkheden om oud hout te bestellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om oud hout te bestellen? Door gebruik te maken van onze oude planken en balken creëert u een bijzondere en unieke uitstraling in bijvoorbeeld uw woning of tuin. Onze planken en balken zijn namelijk zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. De mogelijkheden voor hergebruik van oud hout zijn eindeloos! Wij zien uw bestelling bij Buitenleven second life wood graag tegemoet.