Oude balken nodig?

Bent u op zoek naar oude balken? Bent u op zoek naar een duurzame houthandel die graag met u meedenkt? Bent u op zoek naar oude balken voor de realisatie van uw bou project? Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven second life wood. Onze naam zegt het al, wij blazen oude balken nieuw leven in. Door oude balken te recyclen zorgen wij ervoor dat geen enkele houten balk en geen enkele plank op de schroothoop gaat. Wij zorgen ervoor dat er weer mooie nieuwe projecten gerealiseerd worden met de oude balken die wij aanbieden. Bent u benieuwd naar onze oude balken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Roosendaal. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw project. Als u op zoek bent naar unieke oude balken bent u bij Buitenleven second life wood aan het juiste adres. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Oude balken bestellen bij Buitenleven second life wood

Bij Buitenleven second life wood bent u aan het juiste adres voor oude balken die u kunt hergebruiken voor uw project. Vele klanten weten ons te vinden en maken tegenwoordig dankbaar gebruik van de oude balken die wij aanbieden in onze ruim opgezette showroom in Roosendaal. Onze oude balken krijgen een tweede leven nadat zij dienst gedaan hebben in oude wagons, huizen of panden. Door gebruik te maken van oude balken creëert u een unieke, prachtige sfeer in uw pand, tuin of een andere locatie. De balken hebben een geschiedenis en dat zult u ervaren. De mogelijkheden voor hergebruik van oude balken zijn eindeloos! Wij bieden u een goede kwaliteit aan. Het kan gebeuren dat er spijkers of splinters in de oude balken zitten. Dat is geen enkel probleem. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw gewenste oude balken zonder splinters of spijkers geleverd worden. 

Meer weten over offerte aanvragen voor oude balken?

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het aantal oude balken dat u nodig heeft. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u eerst wilt weten wat de kosten zullen zijn voordat u een bestelling plaatst. Dit is geen enkel probleem. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar specifieke afmetingen? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zit uw gewenste maat er niet tussen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Onze medewerkers zagen graag voor u de oude balken op maat.