Oude houten vloer nodig?

Bent u op zoek naar een oude houten vloer? Bent u op zoek naar een houthandel waar u terecht kunt voor een grote oplage van oude houten vloeren? Bij Buitenleven second life wood heten wij u van harte welkom. Wij bieden u een ruim aanbod van verschillende soorten houten vloeren die u tegen scherpe prijzen kunt bestellen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Roosendaal. Onze medewerkers lopen graag met u een rondje langs de prachtige oude houten vloeren. Een oude houten vloer van Buitenleven second life wood zijn vloerdelen die worden hergebruikt. Onze planken en balken zijn afkomstig uit oude wagons, fabrieken en huizen. Door gebruik te maken van de oude planken en oude vloeren van Buitenleven second life wood bent u verzekerd van goede kwaliteit. Het kan gebeuren dat er splinters of spijkers in de vloeren zitten. Dit is geen enkel probleem. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw oude houten vloerdelen op de juiste manier bij u thuis worden afgeleverd. Wij zorgen ervoor dat u geen splinter of spijker meer aantreft. 

Oude houten vloer van Buitenleven second life wood

Heeft u een oude houten vloer nodig? Buitenleven second life wood is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u een ruim assortiment aan van gebruikte houten vloeren in verschillende afmetingen. De oude houten vloeren van Buitenleven second life wood worden veelal gebruikt voor keukens, vloeren, badkamers en overkappingen. De mogelijkheden voor het hergebruik van oude houten vloeren zijn eindeloos en zeer divers.  Bent u benieuwd naar onze prachtige oude houten vloeren die wij in ons brede assortiment hebben? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze uitgebreide website. Hier vindt u een ruim overzicht van al onze oude houten vloer planken die u kunt gebruiken voor diverse projecten. Laat u verrassen en inspireren door de prachtige impressie die u hier ziet voor het hergebruik van oude balken en vloeren. De houten vloerplanken van Buitenleven second life wood hebben een geschiedenis en een geheel eigen karakter. 

Offerte aanvragen voor een oude houten vloer?

Bent u benieuwd wat de kosten zullen zijn voor de aanschaf van een oude houten vloer? U kunt vrijblijvend via onze website een gratis offerte aanvragen. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag om een prijsberekening te maken. Samen met u bespreken wij graag uw wensen en gaan wij op zoek naar passende mogelijkheden voor uw project.