Recycling hout nodig?

Bent u op zoek naar recycling hout? Bent u op zoek naar recycling hout dat u perfect kunt gebruiken voor uw project? Zoekt u dan niet verder. Bij Buitenleven Second Life Wood bent u aan het juiste adres voor mooie, oude balken en planken die uw project een bijzondere charme geven. Buitenleven Second Life Wood biedt u de mogelijkheid aan om voor een betaalbare prijs tweedehands balken en planken te gebruiken voor plafonds, wanden, vloeren en meubelstukken. De keuze is helemaal aan u. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij de prachtige oude balken en planken kunnen vinden. Wij halen onze producten namelijk uit oude fabrieken, wagons, huizen etc. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats en een borstelmachine kunnen wij alle balken en planken volledig schoon en netjes maken. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of om langs te komen in onze loods. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die oude balken en planken te bieden hebben.

Sloophouten planken 22x95mm

Recycling hout van Buitenleven Second Life Wood

Buitenleven Second Life Wood is gevestigd in Roosendaal. Wij zijn makkelijke bereikbaar en vele klanten weten de weg naar ons te vinden. Daarnaast bezorgen wij uw bestelling ook graag op het door u opgegeven adres, wij bezorgen in heel Nederland en ook in het buitenland. Onze producten zijn beschikbaar voor zakelijke en particuliere klanten. Het maakt niet uit of u een kleine of grote hoeveelheid nodig hebt. Omdat wij beschikken over een ruim assortiment hebben wij ook een ruime voorraad in onze loods. Meestal is het mogelijk dat u bij een bezoek aan onze loods direct de benodigde balken en planken meeneemt. De houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Via deze website kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u van te voren weet wat de kosten zijn voor het hout dat u nodig heeft. Bent u benieuwd naar onze planken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers. 

Ontdek alle mogelijkheden van ons recycling hout

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor recycling hout? Wilt u graag weten waarvoor u onze planken en balken allemaal kunt gebruiken? U kunt altijd al uw vragen aan ons stellen. Buitenleven Second Life Wood is gespecialiseerd in het opsporen van oude balken en planken die van elk project iets bijzonders maken. Wij zien uw bestelling voor recycling hout graag tegemoet.