Sloophouten vloer nodig?

Bent u op zoek naar mooi hout voor een sloophouten vloer? Dan kunt u bij Buitenleven Second Life Wood uw slag slaan. Wij hebben een groot assortiment sloophout planken waar u een prachtige sloophouten vloer van kunt maken. Heeft u de foto’s op deze website onder het kopje ‘resultaten’ gezien? Deze prachtige vloeren met hun warme, doorleefde uitstraling geven elke ruimte een bijzondere sfeer. Als u deze inspirerende foto’s ziet dan kunt u niet wachten om aan de slag te gaan. Wij hebben een groot assortiment planken van sloophout. Afkomstig uit oude huizen, fabrieken, schuren, wagons etc. hebben deze planken een geheel eigen karakter. Hout hergebruiken is bovendien ook nog milieuvriendelijk. Elke sloophouten vloer is uniek. Wij hebben sloophout in de houtsoorten vuren, Amerikaans grenen en hardhout. Wij hebben ook nieuw hout in ons assortiment zoals eiken en Douglas hout. Buitenleven Second Life Wood is een betrouwbaar bedrijf en veel particulieren en bedrijven weten ons te vinden. Van sloophout kunnen de mooiste constructies gemaakt worden. Sloophout is niet alleen geschikt voor vloeren maar er zijn ook de mooiste plafonds, wanden en meubels van te maken.Extra service bij sloophouten vloer

Direct een sloophouten vloer nodig? Als u besluit om het hout voor uw sloophouten vloer bij ons te kopen dan kunt u rekenen op extra service. Wij kunnen de planken afkorten, in de lengte zagen, borstelen of structureren. U hoeft enkel maar te zeggen hoe u het hebben wilt. Onze gloednieuwe borstelmachine borstelt de planken mooi schoon en glad. Het resultaat is vele malen mooier dan bij schuren het geval is. De borstelmachine kan de planken ook met diepe, harde borstels structureren zodat de nerven goed zichtbaar worden. Het hout krijgt hierdoor een luxe uitstraling. Door de planken af te korten of in de lengte te zagen krijgt u de afmetingen die u nodig heeft voor uw vloer. Dit alles doen wij tegen betaalbare prijzen.

Showroom voor sloophouten vloer

U bent van harte welkom in de showroom van Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal. Hier kunt u met eigen ogen de verschillende soorten planken zien die u kunt gebruiken voor uw sloophouten vloer. Al het hout staat netjes gesorteerd. Per partij kunnen de kleuren verschillen. De kleuren van sloophout kunnen heel donker, heel licht of juist gemixt zijn. Elke plank is anders en het is altijd weer een verrassing hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Maar uw sloophouten vloer wordt gegarandeerd uniek met een bijzondere uitstraling. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!